Op deze pagina vindt U alle informatie over bestellen, leveringen, klachten en retourneren.Heeft U echter na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt U ons altijd bellen/mailen.

Prijzen

Al onze prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen

Orders kunnen alleen via onze website geplaatst worden. Nadat alle benodigde gegevens zijn ontvangen krijgt U een opdrachtbevestiging via e-mail toegezonden.Iedere bestelling heeft een betalingsverplichting.

Betaling

In de toegezonden opdrachtbevestiging staan de bestelde producten, het totaalbedrag en een ordernummer vermeld.

Vermeld bij betaling altijd het ordernummer !

Verzending

Al onze goederen worden door ons aan Post NL aangeboden voor verzending.We kunnen helaas geen aansprakelijkheid accepteren voor schade en/of verlies die ontstaan zijn tijdens het vervoer van Uw bestelling via Post NL. Producten kunnen na telefonische afspraak (of via mail ) ook afgehaald worden in Sint Oedenrode.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de bestelde goed(eren).

Levering

Na betaling wordt de bestelling binnen twee werkdagen verzonden. In sommige gevallen kan het zijn dat het bestelde artikel niet meer op voorraad is. Little Texas zal de klant in dat geval informeren over de te verwachten levertijd. Mocht het product niet meer te leveren zijn dan vervalt uw bestelling en wordt uw betaling per ommegaande gecrediteerd. Little Texas behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren indien betaling niet of niet tijdig heeft plaats gevonden.

Ruilen/Retourneren

Mocht u een artikel willen retourneren of ruilen dan verzoeken wij u binnen 2 dagen telefonisch of via mail contact met ons op te nemen. Na deze termijn worden geen reclames meer aanvaard. De ongebruikte artikelen moeten geretourneerd worden in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop de bankgegevens van de klant en voldoende gefrankeerd worden. Niet of onvoldoende gefrankeerde evenals beschadigde of slecht verpakte retourzendingen worden geweigerd,of de extra hoge kosten van ongefrankeerd verzenden worden op het restitutiebedrag in mindering gebracht.Indien de producten in goede orde zijn ontvangen zal Little Texas overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een nieuwe bestelling. Little Texas heeft het recht om over deze bestelling opnieuw verzendkosten te berekenen. Na deze termijn worden geen reclames meer aanvaard.